Precisie, accuraatheid en topkwaliteit

Dat is waar Bob Nijsten Interieurbouw voor staat. Bob Nijsten Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van interieurwerk. De projecten van Bob Nijsten Interieurbouw bestaan uit kleine accessoires zoals bijvoorbeeld tafels, kasten tv-meubels tot complete interieuroplossingen. Hierbij ligt de nadruk op de beste materialen en houtsoorten voor een strakke look, kwaliteit en duurzaamheid.

GEBOREN VOOR DE BOUW

Bob Nijsten is geboren voor de bouw. Na jaren ervaring opgedaan te hebben heeft Bob sinds 2017 de stap gezet om op zichzelf te beginnen. Hieruit wordt duidelijk dat Bob van zijn hobby zijn werk gemaakt heeft. Vanuit een centraal gelegen loods in Geleen wordt al het interieur vervaardigd, bewerkt, in elkaar gezet en voorbereid voor plaatsing op locatie. Alle benodigde machines zijn in eigendom, waarmee ook achteraf nog aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Bel of mail gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Samen kunnen we dan tot de beste en mooiste interieuroplossingen komen.

Kan ik u ergens mee helpen?
Neem dan contact met mij op.